Емоционалният Маги Халваджиян: В парламента достойни българи няма

Description

Емоционалният Маги Халваджиян: В парламента достойни българи няма

Емоционалният Маги Халваджиян заяви, че в парламента достойни българи няма. Продуцентът бе отличен след като каузата на „Като две капки вода“ успя да събере 285 хил. лв. Предаването бе под наслова „ЗаКрила на всяко дете“ за превенция на децата от насилие във всичките му форми.

В емоционално слово Халваджиян заяви още, че всички в държавата имаме проблем

„Баща ми ми е давал много добри съвети, които с времето започнах много да оценявам. Един е от най-важните е : „Прави добро, но никога не очаквай благодарност“. Този съвет помага, защото каквото и да правиш хората забравят. Опитваме се да правим нещо, защото на нас не ни харесва средата, в която живеем и искаме да я променим. Хубаво е да се дава пример, но има ли кой да го види? Дали силите на мрака не са по-силни от нас? Това винаги може да се обърне, ако имаш желание. Колкото повече хора вярват и правят добро и хубави неща за тази мъничка и нещастна държава, толкова по-добре“,  каза той.

Аз имам проблем, вие имате проблем, ние всички имаме проблем

„Този проблем е политическата класа на тази държава. Това са нещастни хора в парламента, които нямат грам емпатия, които не ги интересува съдбата на децата загинали на пътя, които не ги интересува да има дали има детски линейки. Хора, които 20 години не могат да докарат един хеликоптер, за да спасява човешки животи. Ако това е нормално развиваща фирма щеше да е фалирала три милиона пъти. Нямам представа откъде са намерени тези хора в парламента, защото там достойни българи няма“, каза емоционално Халваджиян.

Източник: 24 часа 

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар