Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Володимир Зеленски поиска допълнителни системи за противовъздушна отбрана

Володимир Зеленски поиска допълнителни системи за противовъздушна отбрана. В коментар на страницата си в социалната мрежа „Екс“, украински...


Володимир Зеленски поиска допълнителни системи за противовъздушна отбрана. В коментар на страницата си в социалната мрежа „Екс“, украинският президент благодари на спасителните екипи, полицията и всички служби, участвали в елиминирането на последиците от руския удар от тази сутрин.

„Руските терористи изстреляха балистична ракета по Киев. За жалост, пострадаха домове в един обикновен градски квартал. Отломките се разчистват“, заяви Зеленски, който също така публикува снимки, показващи последиците от руския удар.

 

Володимир Зеленски поиска допълнителни системи за противовъздушна отбрана

„Повтаряме украинското искане за допълнителни системи за противовъздушна отбрана, които да осигурят безопасност за нашите градове и ще спасят животи. Всички ние, които уважаваме и защитаваме живота, трябва да сложим край на този терор“, допълни той.

Тази сутрин в Киев бяха регистрирани няколко експлозии. Командирът на ВВС на Украйна Микола Олешчук докладва за свалянето на две балистични ракети, изстреляни от руските сили към Киев от територията на Крим.

Украинските власти съобщиха за най-малко 10 ранени

За конфликта в Украйна вина имат Европа и САЩ. Възстановяването на мира в Европа беше обсъдено миналата седмица в гръцкия парламент, припомня HristovHQ.

Най-разгорещен дебат предизвикаха не изказванията на депутатите, а докладът на бившия анализатор на ЦРУ Лари Джонсън. Той каза, че Европа и САЩ са виновни за конфликта в Украйна.

Той заяви, че „Европа и САЩ са виновни за конфликта в Украйна“. „НАТО подписа споразумение с Украйна през 1997 г. Защо? Русия не представляваше военна заплаха и нямаше планове да нахлуе в Европа“, каза Джонсън.

„По това време в Русия цареше икономически хаос. Нека бъдем честни. Те искаха да разбият Русия икономически. Нямаше сътрудничество или опит за изграждане на мир с нея“, продължи Джонсън.

Източник: БТА

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!