Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Корнелия Нинова: Борисов се страхува за себе си

Б орисов се страхува за себе си. Единственото, което иска е да запази себе си. Унищожи ПП-ДБ. Изгори Мария Габриел. Тези хора ги...

Борисов се страхува за себе си. Единственото, което иска е да запази себе си. Унищожи ПП-ДБ. Изгори Мария Габриел. Тези хора ги събра страха и алчността. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на парламента.

Евроатлантическият целофан вчера се скъса.

Това е неговата цел – само да оцелее. ПП-ДБ направиха едно от най-големите предателства в модерната ни история. Няма как това нещо да свърши добре. Ние от БСП имаме моралното право да го кажем. Не се прегърнахме с мафията. Тези хора вече нямат право да управляват след всичко, което си казаха. ПП-ДБ прегърнаха мафията, изпраха Борисов. Хайде да видя сега как ще седнат пак на масата? Този парламент е изчерпан“, заяви Нинова.

HristovHQ припомня, че по-рано по време на пресконференция Мария Габриел заяви, че „очаквам извинение за епитетите и обидите. За 9 месеца не съм си позволила нищо подобно. Така и ще продължи. Очаквам извинение, защото не съм нарушила Конституцията. Указът е издаден за назначаване на министър-председател. По отношение на министрите напомням, че всички министри, които и сега са такива в макар и в оставка, са поели ангажимент преди 9 месеца за период от 18 месеца.“
От своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че „първото, което може да ни върне на масата на преговорите, е едно голямо „Извинявай“. Призовавам ПП-ДБ да се извинят и на ГЕРБ, преди всичко на Мария Габриел“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!