Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт Мидълтън

Description

Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт Мидълтън

Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт Мидълтън след диагнозата рак. Премиерът на Великобритания Риши Сунак и президентът на САЩ Джо Байдън са сред тези, които пожелаха на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън бързо възстановяване, а известни личности, които са се срещали с принцесата през годините, също показаха подкрепата си в социалните мрежи.
Хари и Меган споделиха послание за подкрепа на своята снаха в изявление, в което се посочва: „Пожелаваме здраве и изцеление на Кейт и семейството и се надяваме, че те ще могат да го направят насаме и в мир“.

Кейт Мидълтън обяви в петък вечерта, че е диагностицирана с рак

и е подложена на превантивна химиотерапия.

В лично видео бъдещата кралица каза, че е искала време, за да обясни на трите си деца, Джордж, Шарлот и Луис, за да ги увери, че ще се оправи, след седмици на спекулации за нейното здраве.

Крал Чарлз, който в момента също се лекува от рак, сподели послание в подкрепа на снаха си, като Бъкингамският дворец заяви: „Негово Величество се гордее с Катрин за смелостта й да говори така открито, както го направи. След съвместния им престой в болницата Негово Величество поддържаше най-близък контакт с любимата си снаха през последните седмици. И двамата ще продължат да оказват своята любов и подкрепа на цялото семейство в този труден момент.“

Междувременно президентът на САЩ Джо Байдън написа в социалната мрежа X, че той и съпругата му Джил „се присъединяват към милиони по света в молитва за вашето пълно възстановяване, принцесо Кейт“.

След изявлението на Кейт, нейният брат Джеймс Мидълтън публикува снимка на двамата заедно като деца, казвайки, че семейството ще се събере.

„През годините изкачихме много планини заедно. Като семейство ще изкачим и тази с вас“, написа той в Instagram.

 

Източник: Sky News / Превод:SafeNews

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар