Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Нови разкрития: Мъжът до Сабаленка се е самоубил

Н ови разкрития около трагедията свързана със световната номер 2 в тениса – Арина Сабаленка. Мъжът, с когото тя живееше Костанти...

Нови разкрития около трагедията свързана със световната номер 2 в тениса – Арина Сабаленка. Мъжът, с когото тя живееше Костантин Колцов бе намерен мъртъв вчера, а първоначалната версия на медиците бе, че става дума за тромб в кръвта. Местни медии обаче хвърлиха бомбата, че всъщност хокеистът се е самоубил. Версията им бе потвърдена от авторитетни информационни агенции, а според медии в Беларус става дума за скок от сграда.

Полицейското управление на Маями реагира и пое разследването на предполагаемото самоубийство на Константин Колцов (роден на 17 април 1981 г.). Няма подозрения за извършването на престъпление“, обясни детектив от местното управление. Излизат и нови шокиращи подробности – Колцов е бил в тежка депресия в последните месеци, като най-вероятно затова е посегнал на живота си. Възможно е преди фаталния скок той да е погълнал смъртоносен коктейл от медикаменти и алкохол, но информацията не е потвърдена от полицията.

Той е бивш професионален състезател по хокей. Играл е за Питсбърг Пингуинс в НХЛ. Той редовно подкрепяше Сабаленка на турнирите. Световната номер 2 често се снимаше заедно с Колцов в социалните мрежи. Новината за кончината му бе съобщена от руския хокеен отбор Салават Юлаев Уфа, където той е бил помощник-треньор. Колцов игра за отбора на Беларус на Зимните олимпийските игри през 2002 и 2010. Също така е бил и треньор на тима.

Сабаленка, която спечели втората си титла от Големия шлем на Откритото първенство на Австралия през януари, е в Маями в момента, където трябваше да изиграе първия си мач от турнира по-късно през седмицата, но участието й при тези обстоятелства е под въпрос. Това е втори трагичен инцидент за 25-годишната тенисистка от Беларус. Баща й Сергей, също бивш състезател по хокей на лед, почина през 2019-а на 43-годишна възраст.

Източник: corner.dir.bg

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!