Три знака, че обектът на желанията ви е зле в леглото

Description

Три знака, че обектът на желанията ви е зле в леглото

Психотерапевтът по въпросите на секса и взаимоотношенията Миранда Кристофърс, основател на британската консултантска служба Therapy Yard, споделя признаците, които издават, че партньорът ви е зле в леглото.

„Хората не могат да бъдат „добри“ в леглото – отпуснати, ангажирани, вглъбени – ако се чувстват осъждани или емоционално несигурни“, казва Кристофърс пред Daily Mail.

 

Ето и знаците, които издават, че обектът на желанията ви е зле в леглото:

Липса на увереност

„Когато липсва увереност, не се чувствате свободни да бъдете открити или спонтанни. Затова сте по-малко отзивчиви“, обяснява Кристофърс. „Може да настоявате да правите секс на тъмно или под завивките.“

Кристофърс съветва да запалите музика или свещи, за да създадете настроение. А Men’s Journal препоръчва 11 техники за повишаване на либидото. Като например подготовка за потенциални капани и визуализиране на успеха в секса.

Лесно се разсейва

„Добрият секс е … да бъдеш свързан: да се изгубиш в удоволствието от него, дори да не мислиш за следващото си движение, сякаш танцувате заедно“, заявява Кристофърс.

Тя предлага да практикувате осъзнатост – да тренирате мозъка да се фокусира върху настоящето – всеки ден и да пренесете тази нагласа в спалнята.

Срамува се да говори за секс с партньора си

Ванеса Марин, автор на книгата от 2023 г. „Разговори за секса: Петте разговора, които ще променят любовния ви живот“, препоръчва да започнете дискусията с комплимент.

„Може да е нещо съвсем кротко като: „Изглеждаш добре днес“ или „Очите ти са наистина красиви“. Можете също така да предложите някакъв комплимент за връзката, която чувствате“, каза Марин пред New York Times миналата година.

Тя сподели, че сексуалните проблеми често идват от лоша комуникация.

Кристофърс отбелязва, че е важно да се консултирате с партньора си за неговите желания и да продължите да ги проследявате, защото тези предпочитания могат да се развият с течение на времето.

За още 3 признака, които издават проблеми в леглото – четете в статията на Daily Mail.

Източник – Daily Mail/Превод: SafeNews

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар