Viasat Nature пътува по Скалистите планини от Йелоустоун до Юкон

Description

Viasat Nature пътува по Скалистите планини от Йелоустоун до Юкон

За света Скалистите планини на северноамериканския континент са съвършения образ на величествени пейзажи и могъща природа - емблематичният американски Запад. През 1872 г. Националният парк Йелоустоун – като част от по-голямата екосистема на Скалистите планини - е обявен за първия природен парк в света. През 2022 г. Йелоустоун отбеляза своята 150-годишнина с новаторската "Инициативата за опазване на Йелоустоун до Юкон", която свързва местообитанията и защитава природата от Айдахо до Аляска.

Видео за "Дивият коридор в Скалистите планини: От Йелоустоун до Юкон" по Viasat Nature

Този март, всяка неделя от 21:00 часа, Viasat Nature излъчва премиерата на внушаващата благоговение документална поредица от четири части "Дивият коридор в Скалистите планини: От Йелоустоун до Юкон". Тя отвежда зрителите на спиращо дъха пътешествие през величествените Скалисти планини, показвайки огромния и зашеметяващ коридор на живота от Йелоустоун до Юкон.
Проследете този коридор с дължина от 2000 мили в този нов сериал, докато разкривате новаторски локални инициативи за опазване, фокусирани върху емблематичните животни на Скалистите планини - бизони, мечки гризли, горски карибу и вълци. 

Разказът се разгръща в четири епизода, всеки от които подчертава успешните истории на тези емблематични същества и тяхната жизненоважна роля в поддържането на деликатния баланс на екосистемата на Скалистите планини. Последвайте експерти и природозащитници, докато хвърлят светлина върху революционна инициатива като се задълбочават в иновативните стратегии, прилагани за защита и запазване на уникалното биоразнообразие тук.

Ще бъдете впечатлени от завладяващите кадри от пейзажа на Скалистите планини, като същевременно ще получите представа за съвместните усилия с племената на канадските индианци. Документалният филм насочва обектив към сложната връзка между тези общности и инициативите за опазване на природата, които са жизненоважни за устойчивостта на региона.

Впуснете се в незабравимо пътешествие по "Дивият коридор на Скалистите планини: От Йелоустоун до Юкон" само с Viasat Nature всяка неделя в 21:00 часа с повторение на следващата събота в 20:05 часа, докато изпитвате красотата, устойчивостта и усилията за опазване, които правят тази част от света живо свидетелство за продължаващия ангажимент за защита на нашите природни съкровища.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар