Хороскоп за 10 април: Лъвът има късметлийски ден

Description

Хороскоп за 10 април: Лъвът има късметлийски ден

Хороскоп за 10 април: Лъвът има късметлийски ден, какво очаква останалите зодии, прочетете:

 

Овен
Възможно е снижаване на енергетичния ви потенциал. Умора и раздразнение могат да ви съпътстват през целия ден и дори да се превръщат в озлобление.

Телец
Поредният цикъл на вашата активност е ознаменуван с интуиция, обаяние и повишена аура. Обаче излишъкът ви на енергия може да ви отклони от избраната посока.

Близнаци
Неочаквани неприятности могат значително да усложнят отношенията ви с околните. Не надценявайте своите възможности. Проявете повече практичност и рационалност.

Рак
Денят е белязан със знака на космическата енергия, любовта и покаянието. Днес ви се препоръчва да намерите време за посещение на близки хора или приятели.

Лъв
Денят е благоприятен за търговски пътувания, командировки, сключване на дългосрочни договори и разрешаване на стари проблеми. Днес има голяма вероятност да спечелите, ако пуснете тото фиш или си купите билет от лотарията.

Дева
Настъпва период, в който се налага да защитавате своите принципи, авторитет и вътрешна свобода. Жизненият ви потенциал започва да спада. В личния живот ви очакват някои неблагоприятни промени.

Везни
Прекрасен период за общуване с противоположния пол. Хармонията в отношенията ви изпълва деня. Вероятна е срещата със стара любов.Ако ви е липсвало време за реализиране на плановете с това лице, днес е най-благоприятното време.

Скорпион
Поредният ви цикъл на активност е изпълнен с интуиция, чар и засилена аура. Занимаващите се с творчески професии проявяват ефективно своите таланти. Постигате предварително замисленото.

Стрелец
Денят е добър във всяко едно отношение. Контактите в работата ви са успешни. Вие може да блеснете сред колегите си със своите оригинални идеи и да повишите авторитета си.

Козирог
Жизненият ви потенциал забележимо се понижава. Днес стремежът ви да обедините разни хора под знаменателя на вашите желания и стремежи се сблъсква със съпротива и вие сте разочаровани.

Водолей
Неочаквани събития могат значително да изострят отношенията ви с приятели. Звездите ви съветват да бъдете сдържани. Не си определяйте важни срещи, от които зависи вашето бъдеще.

Риби
Денят е белязан със знака на преобразованията. Нараства вашата интуиция и лично обаяние. Това се отнася особено за представителите на творческите професии.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар