Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Само за секс ще мисли една от зодиите днес!: Какво ви вещаят звездите за 6 април

С амо за секс ще мисли една от зодиите днес – това вещаят звездите на Девата, която е с повишен апетит за еротични приключения в...

Само за секс ще мисли една от зодиите днес – това вещаят звездите на Девата, която е с повишен апетит за еротични приключения в първия ден от уикенда. Лъвовете пък е по-добре да си сдържат нервите днес, защото са предразположени към спречквания.

Ето какво вещаят звездите: хороскопът на HristovHQ за събота, 6 април

Овен

Може да се сблъскате с различни неочаквани ситуации. Възможно е да загубите присъствие на духа, но трябва да умеете да сдържате емоциите си. Това е спасителния ви пояс.

Телец

Изпитания и неувереност в собствените планове ви карат да бъдете неуверени. Звездите ви предупреждават, че днес постигате всичко с изключително много усилия.

Близнаци

Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Нараства интуицията ви. Обаче незавършените ангажименти от изминалите дни ви пречат да работите съвсем спокойно.

Рак

Днес денят е изпълнен с противоречиви ситуации и илюзии. Възможни са загадачни ситуации и неочаквани открития, които могат да повлияят на по-нататашния ход на събитията.

Лъв

Работата ви се усложнява, поради което настроението ви може да спадне. Въпреки това не взимайте проблемите толкова присърце. Пазете си нервите, защото днес сте предразположени към спречквания.

Дева

Жизненият ви потенциал е на особено високо ниво. Расте и вашата сексуална активност, умението ви да взимате успешни решения. Но вашата енергичност може да ви изиграе лоша шега.

Везни

Днес трябва да издържите изпит за зрелост. Ако осмислите миналия си опит и набележите правилно пътя си, постигате мир и спокойствие.

Скорпион

Ден, предназначен за проверка на плановете и намеренията ви. Денят поставя на изпитание твърдостта ви и умението да правите компромиси. Не предприемайте важни ходове.

Стрелец

Днес чувствате как вашия енергиен потенциал се снижава забележимо. Ако сте чувствителни по натура, това ви кара да се чувствате нервни и да изпаднете в депресия.

Козирог

Емоционалната гледна точка при решаване на проблемите или резките изказвания и категорични съждения днес са основната ви пречка да постигнете планираното за деня. Денят е с негативно влияние.

Водолей

Предвидливостта ви и добре обмислени планове ви позволяват да се радвате на успехи днес. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Покачва се вашата интуиция.

Риби

Вие може да се почувствате щастливи, ако не излезете от обичайните си занимания за края на работната седмицата. Научете се да се радвате на малките неща.

 

Източник – Horoskopa.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!