Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Везните ги очакват успешни работни разговори, Девата да внимава при срещите с хора

В езните ги очакват успешни работни разговори, Девата да внимава при срещите с хора. Какво очаква  останалите зодии на 11 април ...

Везните ги очакват успешни работни разговори, Девата да внимава при срещите с хора. Какво очаква останалите зодии на 11 април, прочетете.

 

Овен
Днес е възможно неочаквано разрешаване на стари проблеми, повишаване или парични приходи. Не разчитайте на планина от пари! Привечер вратите на вашия дом трябва да бъдат отворени за гости.

Телец
Днес са възможни грешки и пропуски във всяка работата, спад на настроението и конфликти с околните. Доверчивост и известна житейска наивност може да ви попречат да разпознаете враговете си.

Близнаци
Днес е благоприятно да си купите сериозните неща, за които отдавна се каните. От това финансовото ви състояние няма да пострада. Звездите ви предупреждават да не губите мярка в отношенията си с околните.

Рак
Денят е с двойнствена характеристика. През първата половина на деня усещате покровителството на висшите сили. Нещата ви се развиват благоприятно.

Лъв
Денят е символичен с получаването на съкровени знания, израстване в кариерата и висок професионализъм. Контактите ви са успешни. Днес може да блеснете с нещо оригинално, което да повиши авторитета ви.

Дева
Днес по възможност не си определяйте срещи, защото ви е много трудно да постигнете съгласие с общото мнение. Разногласия по принципни въпроси спъват дейността ви.

Везни
Отношенията с партньорите в работата се решават успешно. Днес може да укрепите авторитета си. Вашата активност и ентусиазъм могат да създадат благоприятни условия за бързо повишение и приходи.

Скорпион
Вероятно ви очакват грешки поради неправилна оценка на ситуацията. Възможен е спад на настроението. Възможно е да пожелаете да изглеждате екстравагантни и забележими.

Стрелец
Днес необходимостта да участвате едновременно в много неща може да ви изведе от равновесие. В резултат отношенията ви с околните са обтегнати и се нуждаете от малко почивка.

Козирог
Обстоятелствата се стичат така, че вашата увереност в себе си и силата на волята ви са подложени на изпитание. Днес не си определяйте важни срещи преди обед.

Водолей

Денят е благоприятен за обучение, възпитание и преподаване. Онези от вас, които са свързани с такива професии имат шанс да подобрят своето финансово състояние. 

Риби

Днес предпочитате към всичко да се отнасяте с философска гледна точка. Успехът е възможен до някъде само при хората на бизнеса. Благодарение на своята работоспособност те могат да материализират замисленото.

Източник: Horoskopa.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!