Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

“Тази сутрин“ с нова рубрика „Българите на олимпийския връх“

Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни оли...

Сутрешният блок на bTV “Тази сутрин“ стартира нова поредица „Българите на олимпийския връх“, посветена на предстоящите Летни олимпийски игри в Париж. От 5 април два пъти месечно в петък водещият Златимир Йочев ще посреща най-изявените спортисти -олимпийските медалисти, и ще припомня някои от най-славните успехи на българския спорт в навечерието на Лятната олимпиада (26 юли - 11 август).

В рубриката „Българите на олимпийския връх“ представяме на зрителите на bTV историите на успеха и трудния път към Олимпийския връх. Шампионските сълзи и радости в личната история на всеки спортист, както и изключителни кадри от легендарния спортен фотограф Бончук Андонов и от архива на БТА. 

Първи събеседник на Златимир Йочев в студиото на 5 април ще бъде двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба и единственият български спортист с пет олимпийски медала - Мария Гроздева. Освен в студиото, ще видим Мария Гроздева и на мястото, където развива своята спортна кариера - стрелбището в столичния квартал „Гео Милев“. 

В студиото на „Тази сутрин“ със специални интервюта очаквайте и единствения български гимнастик, взел участие в шест олимпиади по време на спортната си кариера - Йордан Йовчев; Олимпийската шампионка и многократна носителка на европейски и световни титли, както и световен рекордьор в дисциплината скок на височина Стефка Костадинова и много други изявени шампиони.  

За победите и рекордите на българския спорт и в очакване на нови олимпийски медали на Летните олимпийски игри в Париж, гледайте специалната поредица „Българите на олимпийския връх“ от 5 април в „Тази сутрин“. 

Ексклузивни бекстейдж кадри от участията ще бъдат публикувани в каналите и социалните мрежи на btvnovinite.bg и btvsport.bg. 

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!