Виктор Блъсков: „Кирил Петков е токсичен, унищожава партията си отвътре и е патологичен лъжец“

Description

Виктор Блъсков: „Кирил Петков е токсичен, унищожава партията си отвътре и е патологичен лъжец“

Виктор Блъсков: „Кирил Петков е токсичен, унищожава партията си отвътре и е патологичен лъжец“. Това написа водещият коментатор на в-к Труд Виктор Блъсков. В последния материал той припомня сътворените несъответствия или неистини от страна на бившия премиер.

HristovHQ публикува поста без редакторска намеса:

Най-голямата щета, която е нанесъл Кирил Петков, не е на противниците си – а на собствените си избиратели и тяхната идея за “промяната”. Той е токсичен, сам унищожава партията си отвътре и е патологичен лъжец.
Спомняте ли си как заяви, че ПП-ДБ са “добрите сили”, а срещу тях е “мафията”? Тва е редовен негов трик. От интелектуална немощ, поради която не може да измисли по-ефективен начин да впечатли електората той насъсква и радикализира собствените си избиратели, което ги кара днес да обикалят социалните мрежи и да псуват и заплашват.
Спомняте ли си как кадровата му политика успя да докара… Радостин Василев! Който впоследствие им се отплати със записа и напускането на партията. Ами Деница Симеонова? Сигурно не знаете дори кой е – това е жената, която каза „Просто Киро“. Той даже я набута в евролистата пред Ананиев, защото тя е „негов човек“. Шуробаджанащината му е метод на действие. Вчера искал да сложи личния си бодигард шфе на щаба на изборите…
Ами лъжите? Не сме изпращали оръжия на Украйна. Имали сме план за газта. Летял е на 8000 метра без кислород. Ще строи завод за електромобили. Раждаемостта се повишава.
Нямал канадско гражданство като станал министър.
И за какво е всичко това? Защото има някаква харизма и присъствие, да кажем. Което е от край време проблем за хора като Христо Иванов, които хич им липсва и се затрудняват да говорят на разбираем език.
Така той според мен е колкото извършител, толкова и жертва, защото беше сложен там, където не му е мястото, за да се усмихва. Не е ли време обаче всички, включително и той, да си отдъхнем и да намерим някой друг, който има приятна усмивка и присъствие?

Позицията в този коментар отразява личното мнение на автора и може да се различава от тази на HristovHQ

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар