Скандал – „Ергенът“ Алек е правил секс тайно с една от участничките по време на шоуто!

Description

Скандал – „Ергенът“ Алек е правил секс тайно с една от участничките по време на шоуто!

„Ергенът“ Алек е правил секс тайно с една от участничките по време на шоуто. Върхът на цинизма е разкритието, потвърдено от източници на продукцията, че по време на снимките Алек Младенов е правил секс с лесната украинка Мария Чекмарьова. Вярно е, че тя сама правеше опити да го прелъсти през цялото време и то неколкократно. Но все пак това е строго забранено от регламента, още повече ако се окаже накрая и че тя не е неговата избраница.

Той изглежда досущ като западен възпитаник (в добрия смисъл на това понятие) – джентълмен, интелигентен, възпитан, сдържан… Да, Алек Младенов отлично се вписва в този образ, за който, до огромна степен, са допринесли сценаристите на предаването „Ергенът“.

Пита се обаче доколко тези качества наистина битуват у него и всъщност доколко извратен е въпросният ерген, който прави с момите в шоуто, каквото си поиска.

Страшен скандал разтърси феновете на формата днес, когато стана ясно, че Алек буквално се е изгаврил с три от участничките. Както вече се писа много, на финала остават Надежда Вишева и Магдалена Томова, а Младенов избира Маги и предлага пръстена на нея.

Към днешна дата обаче, той живее на семейни начала с втората претендентка. С Надежда Вишева са засичани многократно заедно из столицата и всеки път се държат като влюбена двойка.

Лъжата, че Алек е милионер

Макар семейството на актуалния ерген Александър Младенов да развива бизнес, той е много далеч от милионер, за какъвто бе представен в шоуто „Ергенът“. Това е бил трик на продукцията, покрай който се надявали да има по-голям наплив от участнички.

В действителност доходите на Алек са съвсем нормални за родните мащаби и често му се налагало да си прави добре сметката, за да може да му стигнат парите до края на месеца.

Сайтът Intrigi.bg разпространи стара снимка на Ергена отпреди повече от 5 години.

Алек е бил далеч от мачовската визия, която му налагат от продукцията, припомня HristovHQ.

Той не само е бил без брада и винаги е ходел гладко избръснат, но и е носел очила с голям диоптър.

„Всъщност той си беше доста задръстен, пълен нърд, много срамежлив и никак не му вървеше с жените“, разкриват негови познати.

Веднага след кастинга обаче специалисти от екипа на „Ергена“ се заемат да направят от него абсолютен мъжкар.

По съвет на стилистите Алек си пуска брада, сменя прическа и се подлага на лазерна операция на очите. Всички разходи, разбира се, се поемат от продукцията. Налага се всичките му социални профили и снимки в интернет да бъдат изтрити.

Доста работа е паднала и върху поведението му.

Алек Младенов не си падал по свалките и нямал въобще никакъв опит с жените. Неслучайно по време на коктейлите Ергенът никога не се задържа при дамите. Той ги кани на срещи поотделно – чувствал се неудобно в компанията на толкова много жени и не знаел как да се държи.

Източник: Crimesbg.com

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар